Η Stokke® Flexi Bath® βάση είναι σχεδιασμένη για να φέρνει το μωρό κοντά σας όσο το κάνετε μπάνιο! Έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να ταιριάζει στο Stokke® Flexi Bath®. Είναι σχεδιασμένο με ασφάλεια, εύκολη αποθήκευση και βολικό για να έχετε τα πάντα κοντά σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ασφάλεια κλειδώνει τη βάση και διασφαλίζει ότι μένει διπλωμένη και όρθια. Είναι μια από τις πρώτες βάσεις που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις νέες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (EN 17072:2018).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νεογέννητα μέχρι και την ηλικία που μπορούν να σταθούν όρθια μόνα τους. Κατασκευασμένη με εργονομία και άνεση για να αποφεύγετε τους πόνους στη μέση και στα γόνατα αλλά και για να απολαμβάνετε το μπάνιο με το μωρό σας χωρίς περιορισμούς!

H βάση αφορά αποκλειστικά το μοντέλο Flexi Bath®.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2018 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram