Από το 2008, όταν το Flexibath παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κοινό τραβώντας αμέσως την προσοχή όλων και κερδίζοντας κατευθείαν το έγκυρο βραβείο Καινοτομίας στον τομέα Φροντίδα του Μωρού, στην παγκόσμια έκθεση Kind και Jugend της Κολωνίας, ανυπομονούσαμε να το παρουσιάσουμε σ' όλους εσάς και στα μικρά σας.

Ένα προϊόν που υπερκαλύπτει τα σημερινά στάνταρντ, βασισμένο σε φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής, με έξυπνο σχεδιασμό που τραβάει αμέσως το βλέμμα, πρακτικόκαι λειτουργικό, σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Tο Flexibath είναι εύκολο στην χρήση. Χάρη στο μινιμαλιστικό του σχήμα και τη μοναδική του δυνατότητα να διπλώνει εύκολα και γρήγορα, ταιριάζει σε όλα τα μπάνια. Χρειάζονται πλέον ελάχιστες κινήσεις για να ετοιμάσετε το μπάνιο του παιδιού σας.

Σημείωση:ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram