Η γερμανική Paidi είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες βρεφικού και παιδικού επίπλου.Διαθέτει τρεις μεγάλες σειρές, μία με βρεφικά έπιπλα, μία με παιδικά και προεφηβικά και τέλος μία με γραφεία και καρέκλες γραφείου, για παιδιά κάθε ηλικίας.

Όλα της τα έπιπλα διακρίνονται για μια σειρά από χαρακτηριστικά, δηλαδή:

Τα έπιπλα της κάθε σειράς συνδυάζονται με αυτά των άλλων δύο, έρχονται με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια εγγύηση διαθεσιμότητας σε περίπτωση που ένα μοντέλο σταματήσει, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να διαμορφώνετε το δωμάτιο ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού σας.

Εδώ βλέπετε την βρεφική σειρά Fleximo στην πλήρη της ανάπτυξη.

Η κούνια είναι φτιαγμένη από μασίφ ξύλο σημύδας, με διαστάσεις 143cm x 78cm, δέχεται στρώμα 140cm x 70cm (πωλείται χωριστά) και διαθέτει 3 αφαιρούμενα κάγκελα για να μπορεί το παιδί που μεγαλώνει να μπαινοβγαίνει μόνο του. Η βάση του στρώματος είναι αεριζόμενη και πολύ ανθεκτική, για να αντέξει κάθε χοροπήδημα! Αργότερα και γύρω στα 3 χρόνια, τα κάγκελα αφαιρούνται και αντικαθίστανται με δύο πλαϊνές τραβέρσες (πωλούνται χωριστά) για να φτιάξουν ένα παιδικό κρεβάτι που θα κοιμίσει το παιδί μέχρι τα 5 του χρόνια.

Η συρταριέρα έχει διαστάσεις 93cm x 89cm x 57cm και μπορεί να δεχτεί επάνω την αλλαξιέρα (πωλείται χωριστά), η οποία έχει διαστάσεις 87cm x 72cm, 7cm, επιτρέποντας σας έτσι να αλλάζετε το παιδί σας από μπροστά.

Τα συρτάρια διαθέτουν μηχανισμό ασφαλούς κλεισίματος. Το ίδιο ισχύει και για τις πόρτες και τα συρτάρια από τις ντουλάπες της.

Η ντουλάπα της εικόνας, όπως και η ραφιέρα είναι ενδεικτικά κάποια από τα μοντέλα της σειράς. Στο υπομενού "Επιλογές" μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζουν ή αν σας ενδιαφέρουν οι άλλες τους πιθανές παραλλαγές να επικοινωνήσετε μαζί μας για διαστάσεις και κόστη.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram