Η γερμανική Paidi κατασκευάζει, εδώ και 75 χρόνια, βρεφικά και παιδικά έπιπλα, στα οποία έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική εργονομία και ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζουν ότι τα έπιπλα της θα χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια.
Όλα της τα γραφεία διαθέτουν έξυπνο μηχανισμό για τη ρύθμιση του ύψους, ώστε να είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία.

Επίσης, όλα διαθέτουν και μηχανισμό ανάκλησης της επιφάνειας εργασίας. Διαθέτουν έξυπνες λεπτομέρειες, όπως γάντζο για την τσάντα στο πλάι και ενσωματωμένο χάρακα στην κόψη της έδρας.

Ένα από τα πολλά αξεσουάρ που τα συνοδεύουν και ίσως το πιο χρήσιμο, είναι η λάμπα εργασίας Swing. Αυτό το φωτιστικό γραφείου, όπως υπονοεί και το όνομα του στρέφεται αριστερά-δεξιά και πάνω κάτω προσφέροντας πάντα τον ιδανικό φωτισμό για κάθε εργασία.
Το ειδικό του πρίσμα φωτίζει μία επιφάνεια 60 x 60 εκ. ομοιόμορφα και ισόποσα, δεν ενοχλεί ακόμη και σε απευθείας επαφή και με τον λαμπτήρα χαμηλής κατανάλωσης που διαθέτει, δεν θερμαίνεται.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram