Νέα όμορφη και πρακτική συρταριέρα από την Stokke!


Ο πολυχρηστικός συνδυασμός συρταριέρας και αλλαξέρας (πωλείται χωριστά)
Ιδανικό ύψος για να αλλάξετε το μωρό σας
Επιτρέπει την αλλαγή στο πλάι και προς τους γονείς
Χώρος κάτω από τη συρταριέρα για να στέκεστε πιο κοντά στο μωρό σας
Τρία ευρύχωρα συρτάρια που ανοίγουν προς τα κάτω
Μπροστινή επιφάνεια από ξύλο οξιάς

Η Stokke® Sleepi™ Dresser & Changer είναι η τέλεια προσθήκη στο βρεφικό δωμάτιο, συνδυάζεται όμορφα με το επίσης νέο Stokke® Sleepi™V3.​ Ευέλικτη και όμορφη, η Stokke® Sleepi™ Dresser είναι εξοπλισμένη με τρία ευρύχωρα συρτάρια που ανοίγουν και κλείνουν με ένα απαλό πάτημα δίνοντας στους γονείς άφθονο χώρο αποθήκευσης και εύκολη πρόσβαση στα ρούχα, τα παιχνίδια και τους θησαυρούς των παιδιών τους. Με ανοιχτό χώρο για τα πόδια των γονιών από κάτω, η Stokke® Sleepi™ Dresser & Changer έχει το ιδανικό ύψος για να αλλάξετε το μωρό. Ανάλογα με τον τρόπο που διαρρυθμίζετε το δωμάτιό σας, το Dresser with Changer επιτρέπει την αλλαγή θέσεων τόσο στο πλάι όσο και προς τους γονείς. Φτιαγμένο με καθαρό σκανδιναβικό σχέδιο, μασίφ ξύλινα πόδια και ανάγλυφη μπροστινή επιφάνεια από οξιά, συνδυάζει ποιότητα και αντοχή. Το αποτέλεσμα – ένα κλασικό και μακράς διαρκείας έπιπλο που λειτουργεί σε διάφορους εσωτερικούς χώρους. Είναι ένας νικητής του Red Dot Design Award 2022!​

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram