Τόσο απλό αλλά και τόσο μοναδικό!
Το στρώμα αλλαγής Leander Matty™ θέτει νέα στάνταρτ στο θέμα αλλαγή του παιδιού.
Προσφέρει άνεση και ασφάλεια , φτιαγμένο από τον πιο μαλακό αφρό PUR , ένα μοναδικό υλικό που είναι πολύ κοντά στην αίσθηση της γυμνής επιδερμίδας και προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στην θερμοκρασία του δωματίου.
Βραβευμένο για τον μοντέρνο σχεδιασμό του θα γίνει μία στυλάτη προσθήκη στο σπίτι σας.
Το στρώματάκι Matty™είναι εξαιρετικά ανθεκτικό αφού δεν έχει ραφές η ρωγμές για να μαζέψει σκόνη η βακτηρίδια. Αυτό το κρατά υγειινό ακόμη και μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Η επιφάνεια του που απωθεί το νερό, καθαρίζεται εύκολα και απολυμαίνεται.
Το Leander Matty™ είναι ελαφρύ, διαθέτει στιβαρή πλάτη όντας σταθερό και μπορείτε να το μεταφέρετε και να το τοποθετήσετε όπου θέλετε, σε συρταριέρα, πάνω σε τραπέζι η ακόμη και στο πάτωμα. Τα μικρά λαστιχένια ποδαράκια του επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και προστατεύουν κάθε επιφάνεια από υγρασία η σημάδια.
Το Matty™ έχει περάσει τα τεστ και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαικά στάνταρτ για την ασφάλεια του παιδιού και τις βλαβερές ουσίες, όπως και αναγνωρίστηκε από τον οργανισμό TÜV SÜD ως ασφαλές.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram