Ο DiaperChamp κάδος για τις πάνες λειτουργεί σαν μια κλειδαριά. Το μέρος που κινείται επιτρέπει να μπαίνει αέρας προς τα μέσα αλλά να μη βγαίνει. Μόνο όταν χρησιμοποιούμε το χερούλι μπορεί να απελευθερωθεί αέρας ή μυρωδιά, σε ελάχιστη ποσότητα αλλά αν δεν ανοίξετε τον κάδο, οι μυρωδιές θα μείνουν κλειδωμένες!

Ασφάλεια
Με τη χρήση του DiaperChamp έχετε πάντα το ένα χέρι σας ελεύθερο, χάρη στο πατενταρισμένο 1-hand σύστημα. Είναι ασφαλές, και το μωρό σας δεν θα κάνει απότομες κινήσεις αν είναι κάτω από την επίβλεψή σας καθ'όλη τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας.

Εξοικονόμηση χρημάτων
Ο DiaperChamp είναι ένας πολύ ανθεκτικός κάδος ενώ δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικές σακούλες για τις πάνες! Χρησιμοποιώντας τον κάδο DiaperChamp θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200€ σε σακούλες σκουπιδιών. Δεν χρειάζεται να στοιβάξετε τις βρώμικες πάνες σε ειδικό μέρος αφού βρίσκονται όλες μέσα στον κάδο!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram