Ο μόνος υπνόσακος για φάσκιωμα με φερμουάρ που επιτρέπει στο μωρό να κοιμηθεί σε πιο φυσική θέση με τα χεράκια πάνω.

Γιατί τα χεράκια πάνω;

Είναι η φυσική θέση των μωρών που επιτρέπει στα μωρά να έχουν πρόσβαση στα χεράκια τους για να ηρεμούν. Τα μωρά συχνά χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να κοιμηθούν πιπιλίζοντας τα δαχτυλάκια τους ή τρίβοντας τα μαγουλάκια τους.

Ιατρικές έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά κοιμούνται καλύτερα και για περισσότερο εάν μπορούν με δικές τους κινήσεις να τους παίρνει ο ύπνος, άρα αν μπορούν να το κάνουν αυτό, σημαίνει και περισσότερος ύπνος για όλη την οικογένεια.

Κάντε την κίνηση να ελευθερώστε τα χεράκια του μωρού σας εύκολη υπόθεση χωρίς γκρίνια και χωρίς να ανησυχείτε για τον ύπνο του μικρού σας.

Με τον υπνόσακο Swaddle UP™ 50/50 υπάρχει τρόπος για να μεταβείτε όσο πιο ανώδυνα γίνεται από τη μια κατάσταση στην άλλη εύκολα χωρίς να διαταράσσετε τη ρουτίνα του. Ο υπνόσακος Swaddle UP™ 50/50 βοηθάει το μωρό σας σταδιακά να προσαρμοστεί σε έναν ύπνο χωρίς φάσκιωμα. Απλά ανοίξτε το φερμουάρ από τη μια μεριά, περιμένετε μερικές νύχτες μέχρι το μωρό σας να συνηθίσει την αίσθηση με το ένα χεράκι έξω και μετά ανοίξτε το φερμουάρ και από τη δεύτερη μεριά.

Χαρακτηριστικά:


Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Love To Dream Swaddle UP 50/50 from Love To Dream on Vimeo.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
Παιδικό δωμάτιο Κεντρική » Παιδικό δωμάτιο » Προίκα
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2018 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram