Το λινό απαιτεί πολύ εργασία για να κατασκευαστεί, αλλά το ύφασμα που προκύπτει είναι γνωστό γαι την εξαιρετική δροσιά και φρεσκάδα που προσφέρει.Τα λινά υφάσματα χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια.Σήμερα είναι συνήθως ακριβότερα και παράγονται σε μικρότερες ποσότητες.Το λινό διαθέτει μακρύτερη ίνα από το βαμβάκι και τα άλλα υφάσματα.Αυτό προσδίδει δροσερότερη αίσθηση στην αφή και μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση.Απορροφά 20% περισσότερη υγρασία, μπορεί να πλυθεί συχνότερα και σε μεγαλύτερη θερμοκρασία & στεγνώνει καλύτερα στον αέρα.Μέσω της λεύκανσης μπορεί να γίνει εντελώς λευκό, αλλιώς είναι εκρού, ιβουάρ η γκρί.
Το βαμβάκι πιστοποιείται ως οργανικό, όταν τα φυτά απ'όπου προέρχεται έχουν καλλιεργηθεί με οργανικές μεθόδους, χωρίς δηλαδή, την χρήση χημικών, λιπασμάτων η ζιζανιοκτόνων.Αυτές οι καλλιέργιες βοηθούν την βιοποικιλότητα και τους βιολογικούς κύκλους της φύσης.Οι προυποθέσεις για την πιστοποίηση είναι αυστηρά συγκεκριμένες & αφορούν όλα τα στάδια παραγωγής, από την προετοιμασία του εδάφούς μέχρι και το τελικό προιόν!
Όλη η σειρά της "προίκας" της HUGS αποτελείται από αυτά τα δύο υφάσματα για να προσφέρει στο μικρό σας την πιο υγιεινή αγκαλιά!

Μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς για κάθε χρήση.
Διαστάσεις 40Χ40εκ.
Διαθέτει αφαιρούμενο κάλυμμα από 100% οργανικό βαμβάκι.
Θα ταιριάξει παντού, στο λίκνο, στην κούνια, στον καναπέ, φέρνοντας μια νότα ιταλικού design σε κάθε χώρο.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
Παιδικό δωμάτιο Κεντρική » Παιδικό δωμάτιο » Προίκα
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram