Η συλλογή της ιταλικής HUGS αποτελείται από βρεφικά και παιδικά έπιπλα, όπως και από μία πλούσια γκάμα υφασμάτινων προϊόντων, αυτά που εμείς αποκαλούμε "προίκα".

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ιταλία και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά, όπως ξύλο, οργανικό βαμβάκι και λινό.

Το στυλ της συλλογής είναι μοναδικό και απευθύνεται στους σημερινούς, μοντέρνους γονείς, τις ανάγκες τους και το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Το Notting Hill είναι βασικά μία βρεφική κούνια από μασίφ ξύλο φλαμουριάς με διαστάσεις 155 × 74,5 × 81,5 εκ. Το ύψος της βάσης το στρώματος ρυθμίζεται σε 2 ύψη (το στρώμα πωλείται χωριστά) και το μπροστινό κάγκελο μπορεί να αφαιρεθεί, ώστε ένα μεγαλύτερο παιδί (2 ετών+) να μπορεί να μπαινοβγαίνει μόνο του.

Προαιρετικά και με την βοήθεια του κιτ "λίκνο/θηλασμός", μπορεί αρχικά και για τους πρώτους 6 μήνες να διαμορφωθεί σε λίκνο του μωρού από τη μια μεριά και σε κάθισμα για την μαμά από την άλλη, ιδανικό για θηλασμό ή τάισμα και αγκαλιές!

Στο τρίτο στάδιο, αφαιρούνται όλα αυτά εκτός από το πίσω κάγκελο, δημιουργώντας έτσι έναν όμορφο καναπέ για πάντα!

Το ξύλο, όντας οργανικό υλικό, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, θα παλιώσει όμορφα και θα αγαπηθεί από το παιδί. Τα ψηλά, στιβαρά κάγκελα παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια, αφήνοντας το παιδί να μεγαλώσει εξερευνώντας.

HUGS σημαίνει αγκαλιές και τι καλύτερη αγκαλιά για το μικρό σας από το Notting Hill, μετά την δική σας ασφαλώς!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram