Το αυθεντικό THERALINE® Μαξιλάρι Θηλασμού και Εγκυμοσύνης διαθέτει γέμιση από εκατομμύρια μικροπέρλες που είναι τόσο ελαφριές όσο ένα πούπουλο. Αυτή η φανταστική γέμιση προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα σας, σε οποιαδήποτε θέση κι αν αυτό είναι... είτε είστε ξαπλωμένη, ή καθιστή και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μαξιλάρια πάντα παραμένει στη θέση του. Είναι υποαλλεργικό, αναπνέει και μπορεί να πλυθεί στους 60°C.

Γέμιση από λεπτές σαν άμμο μικροπέρλες μαζί με ένα τέλεια προσαρμοσμένο υψηλής ποιότητας βαμβακερό κάλυμμα.

Τα καλύμματα των μαξιλαριών της THERALINE κατασκευάζονται από πολύ μαλακό βαμβάκι jersey. Όλα τα υφάσματα είναι, βέβαια ελεύθερα από οποιαδήποτε βλαβερή ουσία και εφαρμόζουν τέλεια ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες αντοχής.

Το μέγεθος μετράει.
Το THERALINE® The Original είναι το μεγαλύτερο μαξιλάρι θηλασμού στην Ελληνική αγορά. Έχει διαστάσεις περίπου 190 x 38 εκ. και είναι γεμάτο με 42 λίτρα άοσμων μικροπερλών από πολυστερίνη. Ανάλογα με τη χρήση, οι μικροπέρλες μετά από καιρό μπορεί να συρρικνωθούν κατά 5-15%. Αυτό όμως δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα του μαξιλαριού ενώ πάντα έχετε τη δυνατότητα αγοράς επιπλέον γέμισης.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram