Η αυθεντική παιδική καρέκλα Tripp Trapp της Νορβηγικής Stokke, που προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού, σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο σχεδιαστή Peter Opsvik το 1972 και άλλαξε την παγκόσμια αγορά του παιδικού καθίσματος για πάντα! Ακόμη και σήμερα, το πλέον διάσημο και το πιο εμπορικό παιδικό έπιπλο του κόσμου, παραμένει πρωτοπόρο μέσα από την δική του, μοναδική φιλοσοφία:

Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

Με την Tripp Trapp, τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος. Η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.

Η Tripp Trapp βοηθά στην γρήγορη κοινωνικοποίηση του παιδιού, ενώ του προσφέρει και το καλύτερο εργονομικό ξεκίνημα στη ζωή.

Με το συνδυαστικό πακέτο, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε την καρέκλα από την αρχή, φέρνοντας έτσι το παιδί στο οικογενειακό τραπέζι από νεογέννητο!
Τώρα με δύο κλίσεις και εξαιρετική υποστήριξη για τα πόδια, τα μικρά σας νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα σε φωλιά! Αυτό ενισχύει την επαφή με τα μάτια και την αλληλεπίδραση με τον περιβάλλοντα χώρο. Ασφαλές και εύκολο στη χρήση, το σετ για το νεογέννητο μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί εύκολα από την καρέκλα Tripp Trapp®. Κόκκινοι και πράσινοι δείκτες σας επισημαίνουν αν έχει τοποθετηθεί σωστά.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram