Επιλέχθηκε για την υψηλή ποιότητα και το πολυτελές look, το ξύλο με τις πυκνές ραβδώσεις της μελιάς αναδεικνύεται μέσα από τους δακτυλίους του, από τους πιο ανοιχτούς μέχρι και τους πιο σκούρους τόνους του.

Το "μαρμάρινο" εφέ που δημιουργείται είναι μοναδικό για κάθε καρέκλα, με αποτέλεσμα να καθιστά κάθε τεμάχιο, πραγματικά, ένα και μοναδικό. Η καρέκλα Tripp Trapp® Limited Edition Ash έχει ματ φινίρισμα σε χρώμα taupe, ένα χρώμα που αναμιγνύει το καφέ με το γκρι σε ένα μοντέρνο-κλασικό design που ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Η κάθε καρέκλα θα κάνει τους δικούς της χρωματισμούς ανάλογα με τις γραμμές του ξύλου, που σημαίνει ότι θα είναι μοναδική όπως εσείς και το παιδί σας!

Σημαντικές πληροφορίες για τη χρήση και την εργονομία της Tripp Trapp

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram