Το καρότσι Orange της iCandy προσφέρει απαράμιλλη λειτουργικότητα, η οποία ενισχύεται από το στυλ του και τα πλούσια υφάσματα. Το Orange της iCandy δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με το branding της iCandy δημιουργώντας έναν minimal και μοντέρνο σχεδιασμό.
Με ελαφρύ σκελετό, γιγαντιαίο καλάθι, και ικανότητα να αναβαθμιστεί σε διπλό ή σε διδύμων, το Orange καλύπτει τις ανάγκες κάθε γονιού. Σας επιτρέπει να κάνετε πάνω από 30 συνδυασμούς και διαμορφώσεις για να χρησιμοποιήσετε όλες του τις δυνατότητες κάτι που δεν σας προσφέρει κανένα καρότσι στην αγορά.
Έτσι έχετε ένα καρότσι για δίδυμα αλλά με διαστάσεις μονού καροτσιού.
ΟΙ πολλοί συνδιασμοί θέσης προσφέρουν και τις μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ των δύο παιδιών ,όταν αυτά κάθονται στις θέσεις τους.
Το χαρακτηριστικό στο Orange είναι η διάρκεια χρήσης του που προσαρμόζεται χάριν σε ένα διπλό σύστημα για να μεγαλώνει μαζί με την οικογένεια.
Αρχικά με τα δύο πορτ-μπεμπέ η εναλακτικά με δύο καθίσματα αυτοκινήτου και από τον 6ο μήνα και μετά με τις δύο θέσεις , αρχικά προς τα εσάς και μετά προς τον κόσμο!


Η τιμή αφορά στο καρότσι με τις 2 θέσεις, τα 2 πορτ-μπεμπέ,τους ανυψωτήρες θέσης, τα καλύματα της βροχής και τους αντάπτορες για τα καθίσματα αυτοκινήτου .

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram