Πολυμορφικό! Για όλα τα εδάφη! Ελαφρύ και compact!

Ένα ολοκληρωμένο καρότσι, από την αρχή, που προσαρμόζεται σε κάθε ηλικία και για κάθε περίσταση. Από νεογέννητο μέχρι παιδί, για τη πόλη, την εξοχή, την άμμο και το χιόνι, το πολυμορφικό Bugaboo Cameleon³+ κάνει εύκολη κάθε μετακίνησή σας, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Το αυθεντικό Bugaboo Cameleon³+παραμένει αξεπέραστο σε λειτουργίες, όπως η εύκολη χρήση του, η πολυμορφικότητα και η υψηλή του ποιότητα. Αποπνέει την σχεδιαστική κληρονομιά των 15 χρόνων της Bugaboo - και των 15 χρόνων χρήσης της στο δρόμο - η οποία έχει μόνο βελτιωθεί. Ένα ιδανικό all-in-one καρότσι!

Πλέον διατίθεται σε 4 επιλογές, δύο με σκελετό στο ασημί και δύο με μαύρο σκελετό.
Τα πάντα πλέον έρχονται μέσα σε ένα μόνο κουτί!


Extra εγγύηση!

Η Bugaboo προσφέρει ένα επιπλέον έτος εγγύησης σε όλα τα καρότσια και το Bugaboo Donkey σετ προέκτασης. Για να ενεργοποιήσετε το επιπλέον έτος εγγύησης απλά εγγράφετε το Bugaboo προϊόν σας online στη σελίδα της Bugaboo, μέχρι και 3 μήνες από την αγορά του προϊόντος.


Περιλαμβάνει:

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram