Το Modular είναι το νέο σπονδυλωτό σύστημα ασφαλείας της Νορβηγικής BeSafe, κατάλληλο από νεογέννητο έως 4 χρονών!

Αποτελείται από μία βάση συμβατή με το ISOfix και δύο καθίσματα, ένα βρεφικό και ένα νηπιακό, τα οποία είναι εγκεκριμένα με βάση τη νέα Ευρωπαϊκή νόρμα R-129 (i-Size).

Όταν το μωρό μεταβαίνει από το βρεφικό στο επόμενο κάθισμα, αυτό κουμπώνει στην ίδια βάση. Η βάση μπορεί να προεκταθεί σε μήκος και έτσι να επιτρέψει σε παιδί ακόμα και 4 χρονών περίπου (105 εκ ύψος) να ταξιδεύει με ανάποδη φορά, κάτι που γνωρίζουμε ότι είναι 5 φορές πιο ασφαλές.

Το iZi Modular που έχουμε εδώ, είναι το δεύτερο κάθισμα του σπονδυλωτού συστήματος. Κουμπώνει επάνω στη βάση i-Size για Modular τόσο κοιτώντας ανάποδα (από 61 έως 105 εκ ύψος), όσο και κοιτώντας μπροστά (από 88 έως 105 εκ ύψος).

Το συμπληρωματικό ένθετο SIP+ προσφέρει μέγιστη πλευρική προστασία σύμφωνα με τη νέα νόρμα i-Size. Το κάθισμα διαθέτει εξαιρετική ανάκλιση για τις στιγμές ύπνου του παιδιού. Επίσης οι ζώνες μένουν ανοικτές χάρη στα μαγνητάκια και έτσι η τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα είναι πολύ εύκολη.

Τέλος, το εξαιρετικά σχεδιασμένο κάθισμα iZi Modular, σε συνδυασμό με τη βάση i-Size για Modular, απαιτεί πολύ λίγο χώρο στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η ανάποδη χρήση και σε αυτοκίνητα με περιορισμένο χώρο στο σαλόνι.

Εάν έχετε ISOfix στο αυτοκίνητο, το σύστημα Modular είναι για εσάς!

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram