Το BeSafe iZi Comfort Isofix είναι ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου της κατηγορίας 1 (1-4ετών), το οποίο κοιτάει μπροστά και τοποθετείται είτε μέσω Isofix, όταν αυτό είναι εφικτό, η και με την ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου.Έτσι ακόμη και να έχετε ένα αυτοκίνητο με Isofix και ένα χωρίς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα δύο!
Η κακή χρήση και η λάθος τοποθέτηση είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα στα παιδικά καθίσματα, ακυρώνοντας την λειτουργία τους.Το σύστημα Isofix αναπτύχθηκε για να μειώσει αυτό το ρίσκο.Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν τους αντίστοιχους κρίκους, στα πίσω καθίσματα, για να εφαρμόσουν επάνω τους τα αντίστοιχα μεταλικά άγκιστρα του συστήματος.Έτσι το παιδικό κάθισμα "πακτώνεται" ουσιαστικά πάνω στο σασσί του οχήματος!Αυτό προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, τόσο σε μπροστινές ,όσο και σε πλάγιες συγκρούσεις, μηδενίζοντας παράλληλα και την πιθανότητα κακής τοποθέτησης.

Χαρακτηριστικά:

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram