Η Sebra Interior αντιπροσωπεύει απόλυτα το δανέζικο Design, ένα concept το οποίο απευθύνεται στη φαντασία των παιδιών και ικανοποιεί το αίτημα των γονέων για ποιότητα και δημιουργικότητα.

Το concept αυτό συνδυάζει τον σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό με παλιά είδη χειροτεχνίας, όπως το κέντημα και το πλέξιμο.

Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα προϊόντα από φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το μαλλί και βαμβάκι. Το πιο νεωτεριστικό είναι η παρουσίαση του βιολογικού βαμβακιού στα περισσότερα υφάσματα.

Η ομάδα πίσω από τη Sebra Interior, είναι 9 συνειδητοποιημένες και προσανατολισμένες γυναίκες με 16 συνολικά παιδιά!

Όμορφο και κλασσικό τροχήλατο παιχνίδι από τη Δανέζικη Sebra, θα συντροφέψει το μικρό σας στα πρώτα του βήματα, βοηθώντας το να βρει την ισορροπία του.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram