Η τιμή προσφοράς αφορά εκθεσιακά κομμάτια!

Με το μοναδικό ανοικτό σχεδιασμό της, η βραβευμένη αλλαξιέρα Stokke Care προσαρμόζεται σε ύψος, δίνοντάς σας υψηλότερες και χαμηλότερες θέσεις, που εξασφαλίζουν ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον για να αλλάξετε το παιδί σας.

Πλήρως ρυθμιζόμενα ράφια και χώροι αποθήκευσης, προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα σύνεργα, δίνοντάς σας καλύτερο έλεγχο και την ικανότητα να μείνετε εστιασμένοι στο πάντα ζωηρό μωράκι σας.

Διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα, ούτως ώστε να συμπληρώσει το ντεκόρ του σπιτιού σας. Με την καταπληκτική δυνατότητα να μετατρέπει την αλλαξιέρα σε ένα μικρό γραφείο, πρακτικό ράφι, και μεγαλύτερο θρανίο, το Stokke Care δεν είναι μόνο ένα τραπέζι αλλαγής για το παιδί σας κατά τη βρεφική ηλικία, αλλά και εργαλείο που θα υποστηρίξει τις ανάγκες του σε όλη την παιδική ηλικία.

Για σας και το παιδάκι σας
Ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον για αλλαγή, που σας επιτρέπει να φροντίζετε και να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στο πάντα ζωηρό μωράκι σας.

Χαρακτηριστικά, λειτουργίες και οφέλη
Το Stokke Care ανεβάζει το παιδί σας για να είναι πιο κοντά σας, κατά την αλλαγή του. Μέσω του μοναδικού του σχεδιασμού, το Stokke Care ρυθμίζεται σε ύψος, με υψηλότερες και χαμηλότερες θέσεις αλλαγής για να διασφαλιστεί το ιδανικό και ασφαλέστερο περιβάλλον, για να αλλάξετε το παιδί σας. Το Stokke Care παρέχει σε εσάς και το παιδί σας με μια σειρά από υπέροχα χαρακτηριστικά, λειτουργίες και οφέλη.

ΔιαστάσειςΥ: 106cm x Π: 99cm x Β: 75cm


Δύο ύψη τοποθέτησης του επιπέδου αλλαγής. Το ύψος της ρυθμίζεται, ανάλογα με το ύψος σας, σε δύο διαφορετικά επίπεδα.

Λεπτομέριες προιόντος
Η βραβευμένη αλλαξιέρα Stokke Care, δεν προσφέρει μόνο μια σειρά από χαρακτηριστικά, λειτουργίες και οφέλη για εσάς και το παιδί σας, αλλά πληρεί και υπερβαίνει όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας.

Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος).
Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα...7 (ναι ...επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke!
Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2017 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram