happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Παράδοση

- Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;
- Πόσο είναι το κόστος αποστολής για τα προϊόντα κάτω από 50 ευρώ;
- Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου; (track order)
- Πόσος καιρός χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;
- Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου προχωράει;
- Μπορώ να έρθω να πάρω το προϊόν από το κατάστημά σας;
- Ποια εταιρία courier χρησιμοποιείτε για τις παραδόσεις;
- Κάνετε παράδοση στη δουλειά μου;
- Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;
- Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω στο εξωτερικό;
- Έλαβα ένα ελαττωματικό προϊόν
- Έλαβα λάθος προϊόν στην παραγγελία μου
- Ένα αντικείμενο λείπει από την παραγγελία μου

Ε. Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Α. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη με κούριερ εντός Αττικής, σε δύο μέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα, σε δύο μέρες με μεταφορική (τα ογκώδη αντικείμενα) ή σε τρεις μέρες με ταχυδρομείο (ελαφρά αλλά ογκώδη ή αποστολές επί αντικαταβολή). Εάν κάτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι από την στιγμή που θα το παραλάβουμε εμείς και θα σας το αποστείλουμε.

Ε. Πόσο είναι το κόστος αποστολής για τα προϊόντα κάτω από 50 ευρώ;

Α. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δεν χρεώνεστε μεταφορικά!
Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ, το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος αποστολής της εκάστοτε παραγγελίας, ανάλογα με το βάρος και τον τρόπο αποστολής και το προσθέτει στο τελικό κόστος της παραγγελίας σας, όπου μπορείτε να το δείτε πριν προχωρήσετε στην πληρωμή!

Ε. Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου; (track order)

Α. Δεν υπάρχει αυτόματο σύστημα παρακολούθησης της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9855 433, είτε στέλνοντας ένα email στο help@trikiklo.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Ε. Πόσος καιρός χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Α. Προσπαθούμε να στείλουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε όσο το δυνατό γρηγορότερα. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες (courier), με το ταχυδρομείο ή για παραδόσεις εντός Αθηνών, με τους δικούς μας οδηγούς. Όλες οι χρεώσεις γίνονται ανά τεμάχιο.
Οι χρεώσεις για παράδοση με courier υπολογίζονται με βάση το μέγεθος των προϊόντων και το που αποστέλλονται. Αν κάποιο προϊόν υπάρχει σε παρακαταθήκη, θα σας διανεμηθεί σε διάστημα 5 με 7 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με email για το πότε θα γίνει η παράδοση. Σημειώστε πάντως ότι η παράδοση ειδικών παραγγελιών ενδέχεται να χρειαστεί 6 έως 8 εβδομάδες.

Ε. Πως ξέρω ότι η παραγγελία μου προχωράει;

Α. Μόλις γίνει η αποστολή, σας αποστέλουμε ανάλογο μύνημα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και στη διεύθυνση του online λογαριασμού σας. Από εκεί και μετά ισχύουν οι χρόνοι παράδοσης που αναγράφονται σε κάθε προϊόν.

Ε. Μπορώ να έρθω να πάρω το προϊόν από το κατάστημά σας;

Α. Ναι βεβαίως, η παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9855 433, είτε στέλνοντας ένα email στο help@trikiklo.com για να κανονίσουμε την μέρα που σας βολεύει να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Ε. Ποια εταιρία courier χρησιμοποιείτε για τις παραδόσεις;

Α. Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Ε. Κάνετε παράδοση στη δουλειά μου;

Α. Ναι, μπορούμε να κάνουμε παράδοση στο χώρο εργασίας σας. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να καταχωρήσετε διαφορετικά στοιχεία αποστολής από ότι χρέωσης.

Ε. Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω σε άλλη διεύθυνση σαν δώρο;

Α. Ναι, η διεύθυνση αποστολής μπορεί να είναι άλλη από την διεύθυνση σας, πχ στον χώρο της δουλειάς σας ή ακόμη και σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση, για δώρα κλπ. Γι' αυτό και στο πεδίο με τα στοιχεία που σας ζητούνται, υπάρχουν δύο διαφορετικές φόρμες στοιχείων, μία για τα ατομικά σας στοιχεία (χρέωσης) και μια για τα στοιχεία αποστολής/παραλαβής.
Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξετε "αντικαταβολή", θυμηθείτε ότι η πληρωμή θα γίνει από τον παραλήπτη!

Ε. Μπορώ να παραγγείλω κάτι και να το στείλω στο εξωτερικό;

Α. Όχι και αυτό για δύο λόγους. Πρώτον είναι πάρα πολλές και διαφορετικές παράμετροι υπολογισμού του κόστους, τις οποίες δεν μπορεί το σύστημα να επεξεργαστεί και δεύτερον, γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι το κόστος σχεδόν πάντα είναι απαγορευτικό.
Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να συννενοηθούμε τηλεφωνικά και εάν συμφωνήσετε με το κόστος να προχωρήσουμε.

Ε. Έλαβα ένα ελαττωματικό προϊόν

Α. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9855 433, είτε με email στο help@trilkiklo.com για να βρούμε μαζί την λύση.

Ε. Έλαβα λάθος προϊόν στην παραγγελία μου

Α. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 9855 433, είτε με email στο help@trilkiklo.com για να βρούμε μαζί την λύση.

Ε. Ένα αντικείμενο λείπει από την παραγγελία μου

Α. Για κάθε προϊόν ή τμήμα του που δεν παραδόθηκε, επικοινωνήστε μαζί μας σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών και εμείς θα διαπιστώσουμε τι συμβαίνει.

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram