To νέο iCandy Peach καρότσι δημιουργήθηκε προσεκτικά με αυτά που οι γονείς αγαπούσαν ήδη στις προηγούμενες εκδόσεις εμπλουτισμένο όμως με περισσότερο στυλ, λειτουργικότητα και δημιουργική εφευρετικότητα. Βασιζόμενοι πάνω στις κριτικές και τα σχόλια των γονιών που χρησιμοποίησαν iCandy, προέβησαν σε 60 αλλαγές και έτσι έφτιαξαν το "The Icon Re-imagined twins stroller"!

Το παγκοσμίως γνωστό iCandy Peach είναι ένα πολυλειτουργικό μονό καρότσι που μετατρέπεται εύκολα σε καρότσι διδύμων. Μπορεί να μεταφέρει δύο παιδιά σε έναν σκελετό, οδηγώντας ουσιαστικά ένα μονό, σε διαστάσεις, καρότσι!
Επιπλέον, δεν χρειάζεται πια να αγοραστεί ξεχωριστό πορτ-μπεμπέ με το καρότσι, τα υφάσματα του πορτ-μπεμπέ και της θέσης μοιράζονται τον ίδιο σκελετό. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό μεγαλώνει στο πορτ-μπεμπέ και μετά τα υφάσματα αφαιρούνται εύκολα χάρη στον "zip in, zip out" σχεδιασμό, μετατρέποντας το πορτ-μπεμπέ σε θέση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Περιλαμβάνει: 1 σκελετό, 2 θέσεις, 2 υφάσματα πορτ-μπεμπέ, 2 μπάρες μεταφοράς,2 κουκούλες,1 βάση μετατροπής, αντάπτορες για κάθισμα αυτοκινήτου, lower αντάπτορες καθίσματος αυτοκινήτου, ανυψωτήρες και 2 αδιάβροχα.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

iCandy ποτηροθήκη
iCandy ποτηροθήκη€25,00 - €22,50
 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram