ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 3 ΣΕ 1 ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 150 ΕΥΡΩ!

Η τιμή περιλαμβάνει το καρότσι με την θέση, το πορτ-μπεμπέ, το συμβατό παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου BeSafe iZi Go Modular Χ1 i-Size και τους αντάπτορες για το κάθισμα αυτοκινήτου.


Το νέο καρότσι της Easywalker, το Rudey είναι κατάλληλο από νεογέννητο μέχρι και 4 ετών (22 κιλά). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, με πορτ-μπεμπέ, το οποίο περιλαμβάνεται, με το κάθισμα αυτοκινήτου και τέλος με την θέση να κοιτά προς τα εσάς ή αργότερα προς τα μπροστά.

Τα υφάσματα του είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια! Διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα για εναλλασσόμενα αξεσουάρ. Το τιμόνι και η μπάρα ασφαλείας έρχονται σε όμορφη και ανθεκτική δερματίνη. Διαθέτει μεγάλους τροχούς με ανάρτηση και κλείδωμα στους μπροστινούς για την άμμο ή το χιόνι.

Όλα τα υφάσματα και οι κουκούλες είναι αδιαβροχοποιημένα και με προστασία UPF50+. Πιστοποιημένο βάσει της νόρμας EN1888-2 2018.

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram