Το κάλυμμα βροχής Stokke® Stroller Rain Cover είναι ένα λειτουργικό αξεσουάρ για να κυκλοφορείτε και τις βροχερές μέρες. Ελαφρύ και συμπαγές είναι εύκολο στη χρήση ενώ στεγνώνει πολύ γρήγορα. Σχεδιασμένο για να προστατεύει το μικρό σας από τον αέρα και τον υγρό καιρό, εφαρμόζει στο Stokke Stroller Seat, στο Carry Cot του Stokke® Xplory® και στη θέση του Stokke® Trailz™. Το πιο σημαντικό ότι ο αέρας κυκλοφορεί πλήρως και ανεμπόδιστα ενώ ένα μεγάλο άνοιγμα που λειτουργεί σαν παράθυρο και ανοίγει και κλείνει για εύκολη πρόσβαση στο παιδί.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα ενώ κλείνει σαν τσαντάκι για να κουμπώνει πάνω στο σκελετό. Δεν συνίσταται να χρησιμοποιείται έχοντας ανοιχτή την επέκταση της κουκούλας.

Χαρακτηριστικά:

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram