Η Babyzen συνεργάστηκε με την BeSafe για να προσφέρει ένα εξαιρετικό κάθισμα αυτοκινήτου για χρήση πάνω στο καρότσι της, το YOYO+. Έτσι και για τους πρώτους 6 μήνες έχετε μία ακόμη πρακτική επιλογή πέρα από το πορτ-μπεμπέ του καροτσιού.

Το κάθισμα iZiGo Modular διατίθεται σε δύο χρώματα και συνοδεύεται από τους αντάπτορες για να κουμπώσει επάνω στο καρότσι (δεν χρειάζεται να αφαιρούνται τα υφάσματα του καροτσιού).

Το Modular είναι το νέο σπονδυλωτό σύστημα ασφαλείας της Νορβηγικής BeSafe, κατάλληλο από νεογέννητο έως 4 χρονών!

Αποτελείται από μία βάση συμβατή με το ISOfix και δύο καθίσματα, ένα βρεφικό και ένα νηπιακό, τα οποία είναι εγκεκριμένα με βάση τη νέα Ευρωπαϊκή νόρμα R-129 (i-Size). Όταν το μωρό μεταβαίνει από το βρεφικό στο επόμενο κάθισμα, αυτό κουμπώνει στην ίδια βάση. Η βάση μπορεί να προεκταθεί σε μήκος και έτσι να επιτρέψει σε παιδί ακόμα και 4 χρονών περίπου (105 εκ ύψος) να ταξιδεύει με ανάποδη φορά, κάτι που γνωρίζουμε ότι είναι 5 φορές πιο ασφαλές.

Η ασφάλεια που προσφέρει το κάθισμα στο μωρό είναι εξαιρετική. Η βελτιωμένη πλευρική προστασία ξεπερνά τα πολύ αυστηρά κριτήρια του προτύπου R-129. Με την εσωτερική ενίσχυση στο προσκέφαλο, το συμπληρωματικό ένθετο για την πλευρική προστασία (SIP+) και τα βρεφικά μαξιλάρια, το κάθισμα προσφέρει την ανώτερη ασφάλεια.

Και η άνεση πάντως είναι σε κορυφαίο επίπεδο, αφού ο συνδυασμός των υλικών EPS και αφρού στο κέλυφος μαζί με τη μαλακή επένδυση, κάνει το iZi Go Modular της BeSafe ένα πολύ άνετο κάθισμα για το μωρό σας, τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και στο καρότσι. Διαθέτει το μεγαλύτερο σκίαστρο της αγοράς με προστασία SPF 50+ και ειδικό δικτυωτό ύφασμα στο κεφάλι για τον καλύτερο αερισμό του μωρού.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram