Το Eat and Play Smock της σουηδικής Babybjorn προσφέρει απαλή αλλά απόλυτη προστασία από τους λεκέδες. Χρήσιμη για το φαγητό, την ζωγραφική, τον κήπο ή και την μαγειρική! Κουμπώνει εύκολα στον λαιμό σε δύο θέσεις, δεν αφήνει το παιδί να ιδρώσει χάρη στο ύφασμα που αναπνέει, προσφέρει ελευθερία κινήσεων, καλύπτει μπροστά και πίσω με τις γεναιόδωρες διαστάσεις της και όλα αυτά χωρίς το άγχος των λεκέδων!

Δώστε στο παιδί σας την ελευθερία να εξερευνήσει τον εαυτό του μέσα από όλων των ειδών τις δραστηριότητες χωρίς τα "μη και πρόσεχε!".

Τα υφάσματα που έρχονται σε επαφή με το παιδί έχουν την πιστοποίηση Oeko-Tex 100 class 1, άρα είναι εγγυημένα άκακα για το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας και αντιαλλεργκά.

Δείτε περισσότερα στα "Χαρακτηριστικά"

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram