Η αυθεντική παιδική καρέκλα Tripp Trapp της νορβηγικής Stokke, που προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού, σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο σχεδιαστή Peter Opsvik το 1972 και άλλαξε την παγκόσμια αγορά του παιδικού καθίσματος για πάντα!

Ακόμη και σήμερα, το πλέον διάσημο και το πιο εμπορικό παιδικό έπιπλο του κόσμου, παραμένει πρωτοπόρο μέσα από την δική του, μοναδική φιλοσοφία:
Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι, που το 2003, φέραμε πρώτοι, αυτό το μνημείο του παγκοσμίου design, στην Ελλάδα!

Με την Tripp Trapp, τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος. Η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.

Η Tripp Trapp βοηθά στην γρήγορη κοινωνικοποίηση του παιδιού, ενώ του προσφέρει και το καλύτερο εργονομικό ξεκίνημα στη ζωή.

Αντίθετα με τις ογκώδεις καρέκλες με δίσκους που απομονώνουν τα παιδιά, η Tripp Trapp ταιριάζει απόλυτα με τα περισσότερα τραπέζια. Τα παιδιά μπορούν έτσι να συμμετέχουν πλήρως στα οικογενειακά γεύματα και τις συζητήσεις, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τη φυσιολογική τους ανάπτυξη.

Η Tripp Trapp της Stokke είναι εξαιρετικά σταθερή και άρα ιδανική για κάθε είδους δραστηριότητα - παιχνίδι, ζωγραφική, μελέτη. Τα παιδιά νιώθουν άνετα, ξεκούραστα, σίγουρα και πιο δημιουργικά.

Σημαντικές πληροφορίες για την εργονομία και τη χρήση της Tripp Trapp

Εγγύηση
Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος). Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα...7 (ναι ...επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke!

Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram