Καλώς ήλθατε στην ανακάλυψη του ιδανικού λίκνου από την γερμανική Babybay, το οποίο θα προσφέρει στο μωρό σας όμορφα όνειρα και σε σας την ησυχία σας!

Το πατενταρισμένο Babybay στερεώνεται με λίγες απλές κινήσεις σε όλα τα κρεβάτια, έτσι ώστε το μωρό να κοιμάται πάντα πολύ κοντά στην μαμά και τον μπαμπά, προσφέροντας ξεκούραστες νύχτες σε όλη την οικογένεια.

Αν και όλα τα νεογέννητα θέλουν να αισθάνονται την παρουσία της μητέρας τους συνέχεια, πολλοί γονείς επιλέγουν να αφήνουν το μικρό τους στην δική του κούνια, στο δικό του δωμάτιο, με αποτέλεσμα ανήσυχο ύπνο για το μωρό, άρα και για τη μαμά που θα σηκωθεί, αλλά και για τον μπαμπά που θα ξυπνήσει! Οι συνεχείς ανάγκες του μωρού για φαγητό, άλλαγμα ή απλά για αγκαλιά και ανακούφιση, σημαίνουν ατελείωτα πήγαινελα άρα και εξάντληση και για τους δύο γονείς.

Εδώ έρχεται να βοηθήσει το babybay®
Το μωρό κοιμάται ακριβώς δίπλα σας, χωρίς τίποτα να μπαίνει ανάμεσα σας, για άμεση και συνεχή επαφή, αλλά και χωρίς να σας ενοχλεί ή να πιάνει χώρο!

Έτσι χωρίς να σηκωθείτε ή να περπατήσετε, μπορείτε να το θηλάσετε ή να το πάρετε αγκαλιά για να το ηρεμήσετε.

Aν τώρα θέλετε να μετακινήστε το λίκνο, όπου το χρειάζεστε, μπορείτε, κλείνοντας το με το κάγκελο ασφαλείας και τοποθετώντας του ρόδες. Δύο ξεχωριστά σετ, το ένα απλό και το άλλο ειδικά για παρκέ!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!
Παιδικό δωμάτιο Κεντρική » Παιδικό δωμάτιο » Λίκνο
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram