Το Babybay κουμπώνει στο κρεβάτι σας με δύο σταθερά, ειδικά κουμπώματα ανεξάρτητα από το πάχος του σκελετού του κρεβατιού. Έτσι σας επιτρέπει να το έχετε στο ίδιο ύψος με το κρεβάτι σας... αφού προσαρμόζεται σε κάθε ύψος. Η επιφάνεια που ξαπλώνει το παιδί είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το Original, μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος του στρώματος ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε ή να χαμηλώνετε το κάγκελο με το ένα χέρι σε 5 επίπεδα.

Το Babybay Comfort λίκνο μπορεί να μετατραπεί και να χρησιμοποιηθεί, και αφού το παιδί σας έχει βγει από το λίκνο, σαν παιδικό καναπεδάκι, γραφείο, κρεβάτι ταξιδιού με τις ανάλογες προσθήκες.

Είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα από τον TÜV για επιβλαβή συστατικά. Τα χρώματα και τα βερνίκια συμμορφώνονται με βάση τα Ευρωπαϊκά Standards DIN EN 71 Part 3 και με την DIN EN1130-1 (Equipment Safety Act, ειδικά για κούνιες και λίκνα)

*Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται το στρώμα και η πάντα

Δείτε το σχετικό βίντεο:

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!
Παιδικό δωμάτιο Κεντρική » Παιδικό δωμάτιο » Λίκνο
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram