Η γερμανική Paidi είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαικές εταιρείες βρεφικού και παιδικού επίπλου.Διαθέτει τρείς μεγάλες σειρές, μία με βρεφικά έπιπλα, μία με παιδικά και προεφηβικά και τέλος μία με γραφεία και καρέκλες γραφείου, για παιδιά κάθε ηλικίας.
Όλα της τα έπιπλα διακρίνονται για μια σειρά από χαρακτηριστικά, δηλαδή:

Τα έπιπλα της κάθε σειράς συνδιάζονται με αυτά των άλλων δύο, έρχονται με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια εγγύηση διαθεσιμότητας σε περίπτωση που ένα μοντέλο σταματήσει, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να διαμορφώνετε το δωμάτιο ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του παιδιού σας.

Όλες οι κούνιες της συλλογής έρχονται με την βάση στρώματος Airwell Comfort η οποία όπως λέει το όνομα της προσφέρει σωστό εξαερισμό και άριστη άνεση, αλλά χωρίς το στρώμα.
Και αυτό γιατί η Paidi διαθέτει πολλές προτάσεις.

Όλα τα μοντέλα έχουν διάσταση 70χ140χ10εκ.

Όλα έρχονται με το διπλό εξωτερικό κάλυμμα Airwell sensitiv.


Airwell 100 Kaltschaum:

Από ψυχρό αφρό, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, με δύο όψεις baby & Junior και με άριστο εξαερισμό χάρη στις πολλές και διαφορετικές εγκάρσιες εγκοπές.

Airwell 200 Kaltschaum Plus:
Από ψυχρό αφρό, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, με δύο όψεις baby & Junior, με την Baby πλευρά να διαθέτει πλέγμα 3D για τέλεια αναπνοή που εμποδίζει την επαναεισπνοή του CO2 και με άριστο εξαερισμό χάρη στις πολλές και διαφορετικές εγκάρσιες εγκοπές.

Airwell 300 Kaltschaum-Federn:
Από ψυχρό αφρό, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, με δύο όψεις baby & Junior, με την Baby πλευρά να διαθέτει ελατήρια από αφρό που προσαρμόζονται και με την Junior πλευρά να διαθέτει πλέγμα 3D για επιπλέον αντοχή στο βάρος και την κίνηση και τέλος με άριστο εξαερισμό χάρη στις πολλές και διαφορετικές εγκάρσιες εγκοπές.

Airwell 400 Kaltschaum-Gelax:
Από ψυχρό αφρό Gelax*, με διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, με δύο όψεις baby & Junior και με άριστο εξαερισμό χάρη στις πολλές και διαφορετικές εγκάρσιες εγκοπές.
H Junior πλευρά είναι από το υλικό Gelax που έχει κάθετο εξαερισμό, είναι ελαστικό, με εξαιρετική αναπνοή και προσφέρει τέλεια υγιεινή, αφού βγαίνει και πλένεται
Προσφέρει ένα άνετο και στεγνό περιβάλλον ύπνου.

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram