Το Stokke Sleepi™ είναι ένα εξελισσόμενο προϊόν, το οποίο το παιδί σας δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Κινείται, μεγαλώνει και αναπτύσσεται - όπως ακριβώς και το παιδί σας. Το Stokke Sleepi™ είναι ένα κομψό παιδικό κρεβάτι, με μοντέρνες απαλές καμπύλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν λίκνο από τη γέννηση. Καθώς το παιδί αναπτύσσεται, μπορείτε να αλλάξετε και να ρυθμίσετε το ύψος σε τέσσερις θέσεις.

2 θέσεις ψηλά(+-4εκ) γιά να μην σκύβετε να πάρετε το μωρό(0-6μηνών)
2 θέσεις χαμηλά(+-4εκ)γιά να μην σκαρφαλώνει(6-18μηνών)

Το Stokke Sleepi™ διαθέτει επίσης τροχούς που κλειδώνουν, όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και για να είναι εύκολη η μετακίνησή του από δωμάτιο σε δωμάτιο, μέσα από συνηθισμένου πλάτους πόρτες. Όταν το παιδί αρχίσει να σκαρφαλώνει έξω από το κρεβάτι, το ένα πλαϊνό κάγκελο μπορεί να αφαιρεθεί γιά εύκολη και ασφαλή είσοδο και έξοδο. Ιδανικό και για μεγαλύτερα παιδιά.


Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος).
Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα...7 (ναι ...επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke! Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

happy children.Inspired parents.trikiklo
Εξυπηρέτηση Πελατών  |  210 9855 433  |  216 7003 490
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €50!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2020 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram