Το babytwist της γερμανικής babybay, είναι μια ιδιοφυής αλλαξιέρα, η οποία προσαρμόζεται εύκολα και απλά στο ύψος αυτού που θα αλλάξει το παιδί.

Η επιφάνεια αλλαγής προσαρμόζεται με μια απλή περιστροφή (σαν τις βίδες), σε ύψος από 65-96 εκ, για να βολέψει τη μαμά, τον μπαμπά ή και την γιαγιά! Έτσι, όλοι μπορούν να αλλάξουν το μωρό, χωρίς να σκύβουν ή να τεντώνονται, στο ύψος ακριβώς που τους βολεύει.

Τα 5 ροδάκια του σας επιτρέπουν να το έχετε σε όποιο σημείο το χρειάζεστε, ανάλογα με την στιγμή της ημέρας, στο δωμάτιο του μωρού, στο μπάνιο ή και στην κουζίνα.

Το στρώμα αλλαγής, πάχους 3 εκ, είναι μαλακό και απαλό, καθαρίζει εύκολα και διαθέτει υπερυψωμένα πλαϊνά, για περισσότερη ασφάλεια.

Αργότερα μπορεί να μετατραπεί σε γραφειάκι, τραπεζάκι ακόμα και σε ...μπαράκι!

happy children.Inspired parents.trikiklo
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές πάνω από €100!

Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 
ΔωροεπιταγέςΔωρίστε τις στους αγαπημένους σας. Newsletter
  
Τι μας εμπνέει

Κάθε εκδήλωση της καθημερινότητας των γονιών και των παιδιών γίνεται έμπνευση για μας, για να φέρουμε καινούργια, πρωτοποριακά προϊόντα στην ελληνική αγορά. Μάθετε περισσότερα »

Να βοηθήσουμε

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή την παραγγελία σας, διαβάστε εδώ. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9855 433.

All greek to you?

For our english speaking friends, a few words about the Trikiklo concept, our values and commitment can be found here.

Copyright © 2016 Trikiklo.    Handcrafted by RadialΒρείτε μας στα  Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο Instagram